DOBAVLJAČI

SICK

https://www.sick.com/

Firma Vita-ELKO bavi se distribucijom senzora i prateće opreme nemačke kompanije SICK jednog od najvećih proizvodjača senzora za industriju, logistiku i procesnu automatiku. Pored same prodaje pružamo i kompletnu tehničku podršku našim klijentima.

Mitsubishi Electric

https://www.mitsubishielectric.com/fa/

U vreme kada su produktivnost, efikasnost i tehnike smanjenja ljudstva u proizvodnim procesima primarne, Mitsubishi Electric FA (factory automation) nudi sveobuhvatnu lepezu proizvoda; od kontrolera do pogonskih upravljačkih uređaja, opreme za kontrolu distribucije energije i industrijske mehatronike. Uporedo s razvojem proizvoda koji odgovaraju potrebama klijenata, Mitsubishi Electric koristi svoje napredne tehnike inženjeringa kako bi pružio […]

Delta

http://www.deltapsu.com/

Delta Electronics Group je multimilionska kompanija, lider u proizvodnji napajanja na polju industrije, medicine i na polju komercijalnih električnih uređaja. Više od 40 godina, Delta je ODM (Original Design Manufacturer) partner mnogim kompanijama sa Fortune® 500 liste. To su kompanije koje traže samo najbolju tehnologiju, kvalitet i pouzdanost, a Deltini rezultati govore tome u prilog, […]

Murrelektronik

http://www.murrelektronik.com/

Murrelektronik nudi širok spektar proizvoda za električne i kumunikacione instalacijske koncepte od razvodno komandnih ormana do povezivanja sa postojećim senzorima na mašini. Svi proizvodi su dizajnirani do najsitnijih detalja kako bi sa sigurnošću radili, i to ne samo jedan sa drugim, već i sa postojećim sistemom.

Comac Cal

http://www.comaccal.com/

Comac Cal je češki proizvođač mernih i senzorskih tehnologija, sa preko 20 godina iskustva u različitim aplikacijama u svim industrijskim sektorima širom sveta.

Degson

http://www.degson.com/

DEGSON Germany GmbH is je sestra kompanija DEGSON Electronics Co., Ltd, locirana je u Frankfurtu, nudi lokalnu uslugu, tehničku podršku i logistiku sa velikim zalihama robe za celo Evropsko tržište.

Go to top

VitaELKO.com © 2021. Sva prava zadržana.
Web dizajn: Etik.rs