Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric

U vreme kada su produktivnost, efikasnost i tehnike smanjenja ljudstva u proizvodnim procesima primarne, Mitsubishi Electric FA (factory automation) nudi sveobuhvatnu lepezu proizvoda; od kontrolera do pogonskih upravljačkih uređaja, opreme za kontrolu distribucije energije i industrijske mehatronike. Uporedo s razvojem proizvoda koji odgovaraju potrebama klijenata, Mitsubishi Electric koristi svoje napredne tehnike inženjeringa kako bi pružio pouzdana FA rešenja sa planom za narednu generaciju proizvoda.

Vita ELKO je ovlašćeni i jedini distributer na teritoriji Republike Srbije za Mitsubishi Electric Factory Automation segment od 2021. godine.

Programmable Controllers MELSEC

 

 

 

Drive products

AC sevoi – MELSERVO – Servo pojačivači (drajvovi) Mitsubishi Electric podržavaju od rotacionih servo motora do linearnih servo motora i motora s direktnim drajvom i značajno poboljšavaju performanse sistema.

 

 

Servo motori – rotacioni servo motori dostupni su u kapacitetima od 10 V do 220 kV. Linearni servo motori i motori sa direktnim drajvom zadovoljavaju nove potrebe u upravljanju drajvovima, pružajući čvrstoću i otpornost, performanse i fleksibilnost u konfiguracijama sistema jedinstvenim za direktan drajv.

Rotacioni servo motori

 

Linearni servo motori

 

Motori sa direktnim pogonom

 

Elektro-motori sa reduktorom – veliki izbor motora sa paralelnom osovinom i osovinom pod pravim uglom.

 

Inverteri – FREQROL – inverteri su jedinice za napajanje sa promenljivom frekvencijom, koje mogu lako i fleksibilno menjati brzinu rotacije trofaznih indukcionih motora.

 

 

 

 

 

Industrijski/kolaborativni roboti – MELFA

 

 

 

 

 

Vizualizacija – Human-Machine Interfaces (HMI) GOT

 

 

https://www.mitsubishielectric.com/fa/

Rešenja:

Automatizacija procesa

Oblast automatizacije procesa je najkompleksnije polje automatizacije. SICK je specijalizovan i u ovoj grani automatike. Razvio...

Automatizacija logistike

SICK rešenja u automatizaciji logistike, fokusirana su na sledeće celine: Aerodromi, industrijska vozila, menadžment zgrada,...

Automatizacija fabrika

VitaElko Vam nudi senzorska rešenja u automatizaciji nekoliko generalnih kategorija. Sektor automatizacije fabrika pokriva sledeće...

Industry 4.0

U zadnje vreme u tehnološkim krugovima dosta se spominje termin Industry 4.0. Da li smo...

Go to top

VitaELKO.com © 2021. Sva prava zadržana.
Web dizajn: Etik.rs